Tab Mix Plus

Official Home of TMP
It is currently Sat Apr 29, 2017 8:16 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 679 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2008 5:01 pm 
Online
Admin

Joined: Wed Aug 03, 2005 1:13 am
Posts: 7472
Location: Rocky Mountains
Gotcha, thanks! That's working all right now. Appreciate your time!

_________________
•► How to post
•► Troubleshooting
————— ••• ——————
TMP latest dev.build
I'm NOT a TMP developer ◆ Win10 ♦ WaterfoxMy forum style


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 6:11 am 
It isn't fixed here in Fx 3.0.5 and Fx 3.1 Beta2,
whereas the test build from http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?p=30000#30000 did it in Fx 3.0.5. I can't test that test build in 3.1 Beta2 because Session Manager doesn't work here.


Top
  
 
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 5:02 pm 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9126
Mc wrote:
It isn't fixed here in Fx 3.0.5 and Fx 3.1 Beta2,
whereas the test build from http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?p=30000#30000 did it in Fx 3.0.5. I can't test that test build in 3.1 Beta2 because Session Manager doesn't work here.


what doesn't fixed?

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.2
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 1:29 am 
onemen wrote:
Mc wrote:
It isn't fixed here in Fx 3.0.5 and Fx 3.1 Beta2,
whereas the test build from http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?p=30000#30000 did it in Fx 3.0.5. I can't test that test build in 3.1 Beta2 because Session Manager doesn't work here.


what doesn't fixed?

I wrote it in post subject, but that isn't quite obvious: "Fixed: Lock Tab attribute doesn't save after restart..."


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 7:29 am 
Harlequin99 wrote:
Using the shiretoko branch build when I drag a tab into the content area to detach it the new window is completely blank, not even a tab bar with about:blank. This is on a new profile just with TMP 0.3.7.4pre installed.

The build of shiretoko is:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b3pre) Gecko/20081203 Shiretoko/3.1b3pre

Anyone else confirm?


I have this problem, too. It is a bit annoying, since it happens regularly when I click on a tab. Even the slightest unintended click-and-drag will result in the blank window.

TMP 0.3.7.4pre.081203, FF 3.1beta2, also Shiretoko. Windows XP.

Image


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 9:43 am 
Guest 42 wrote:
Harlequin99 wrote:
Using the shiretoko branch build when I drag a tab into the content area to detach it the new window is completely blank, not even a tab bar with about:blank. This is on a new profile just with TMP 0.3.7.4pre installed.

The build of shiretoko is:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1b3pre) Gecko/20081203 Shiretoko/3.1b3pre

Anyone else confirm?


I have this problem, too. It is a bit annoying, since it happens regularly when I click on a tab. Even the slightest unintended click-and-drag will result in the blank window.

TMP 0.3.7.4pre.081203, FF 3.1beta2, also Shiretoko. Windows XP.

Image

That appears to be a Fx issue http://forums.mozillazine.org/viewtopic ... 3&t=968225 and others


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 11:17 am 
Thanks for clearing that up. I was aware that it is a feature of FF, but I wasn't aware how buggy it is, thought it was related to TMP.


Top
  
 
 Post subject: Private Browsing Broken
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 2:18 am 
FF 3.1b2 - PRIVATE BROWSING - sites that open an (allowed) pop-up window using javascript(parameter) open an about:blank window of the correct size and location (about:blank is my default page) instead of the url that should be opened.

confirmed that without TMP the popup opens correctly in Private Browsing. Multiple sites tested.

using 0.3.7.4pre.081203


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 5:58 am 
Thanks for posting about the random popup, I thought I was going mad, lol

Maybe it's fixed in 1.9.1 nightly? I'll give that a go.


Top
  
 
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 6:50 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9126
Mc wrote:
It isn't fixed here in Fx 3.0.5 and Fx 3.1 Beta2,
whereas the test build from http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?p=30000#30000 did it in Fx 3.0.5. I can't test that test build in 3.1 Beta2 because Session Manager doesn't work here.


I'm sorry about that
i forgot to copy the fix from the test build to the dev-build

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.2
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 7:02 am 
Ah, ok :-)


Top
  
 
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 7:09 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9126
richf wrote:
FF 3.1b2 - PRIVATE BROWSING - sites that open an (allowed) pop-up window using javascript(parameter) open an about:blank window of the correct size and location (about:blank is my default page) instead of the url that should be opened.

confirmed that without TMP the popup opens correctly in Private Browsing. Multiple sites tested.

using 0.3.7.4pre.081203


can we get example to a site and link in it to popup ?

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.2
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject: re -Private Browsing
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 3:33 pm 
OK - activate Private Browsing, then go to
www.united.com
search for any flight so that you get a display of available flights and there will be a link in the list of flights to "View Seats" -
javascript:showSeatMap('0','0','0','','0')
click on that link.
I get - about:blank instead of the seat map
If I disable TabMix, I get the seat map
If I am not Private Browsing no problems with TMP.


Top
  
 
 Post subject: Re: Private Browsing
PostPosted: Fri Dec 19, 2008 3:44 pm 
Another link for the Private Browsing/Javascript open issue -
http://www.pageresource.com/jscript/jwinopen.htm

All the buttons there open about:blank with Private Browsing vs the intended URL.


Top
  
 
 Post subject: Re: re -Private Browsing
PostPosted: Mon Dec 22, 2008 5:24 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9126
richf wrote:
OK - activate Private Browsing, then go to
www.united.com
search for any flight so that you get a display of available flights and there will be a link in the list of flights to "View Seats" -
javascript:showSeatMap('0','0','0','','0')
click on that link.
I get - about:blank instead of the seat map
If I disable TabMix, I get the seat map
If I am not Private Browsing no problems with TMP.


richf wrote:
Another link for the Private Browsing/Javascript open issue -
http://www.pageresource.com/jscript/jwinopen.htm

All the buttons there open about:blank with Private Browsing vs the intended URL.


thank you for reporting this bug.

the fix will be in the next version

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.2
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 6:29 pm 
Tab_mix_plus-0.3.7.4pre.081203.xpi is used.

TMP has not functioned from BuildID:20081225101929 of 3.2a1pre again.

There is no problem in 3.1b3pre.

Tentatively, it reports.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 26, 2008 6:59 am 
I'm sorry.
I functioned when I did langpack.xpi in Disabil though langpack.xpi was used with firefox-3.2a1pre and TMP did not function.
The error might have the cause in langpack.xpi.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 5:08 am 
On the mac (10.5, ff 3.05) the option to hide the tab bar isnt accessable (hidden)

Can anyone confirm this?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 6:09 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9126
phloo wrote:
On the mac (10.5, ff 3.05) the option to hide the tab bar isnt accessable (hidden)

Can anyone confirm this?


can you provide a screenshot ?

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.2
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 1:25 pm 
phloo wrote:
On the mac (10.5, ff 3.05) the option to hide the tab bar isnt accessable (hidden)

Can anyone confirm this?


Nope, works fine for me (on OSX 10.5.6 with FF 3.0.5 and 3.1.b3 from today)


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 679 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Next

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group