Tab Mix Plus

Official Home of TMP
It is currently Sat Nov 18, 2017 8:16 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 881 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 8:38 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?

if it is work as expected in new profile with TMP the only extension. post your extensions list

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject: hi
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 9:42 am 
Relode Every option not working properly in orkut scrap book[/quote]


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 11:02 am 
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?

if it is work as expected in new profile with TMP the only extension. post your extensions list


foud out : when dotComplete is activated it does not open a new tab for adress bar and search bar when I check theses


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 11:30 am 
IdoMcFly wrote:
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?

if it is work as expected in new profile with TMP the only extension. post your extensions list


foud out : when dotComplete is activated it does not open a new tab for adress bar and search bar when I check theses


0.3.7pre.080416 works, all the release after have this bug


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 4:40 pm 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
IdoMcFly wrote:
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?

if it is work as expected in new profile with TMP the only extension. post your extensions list


foud out : when dotComplete is activated it does not open a new tab for adress bar and search bar
when I check theses
0.3.7pre.080416 works, all the release after have this bug

can you post you TMP and dotComplete settings?

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 6:59 pm 
onemen wrote:
Anonymous wrote:
ever since 0.3.7pre.080920 (this includes 080927 and 080930)
when I hit Ctrl+Shift+Del to clear my private data, my recently closed tabs will be clear too.

Is it just me or is this happening to everyone?


do you use TMP session manager or built-in session restore?
what is your clear private data settings (look in Tools > Options > Privasy)


I use TMP session manager.
My clear private data settings are:
browsing history
download history
cache
cookies
offline website data
authenticated sessions
are all checked.

the last build that i was on that did not have this issue was 080728,
but i think builds 080815 and 080816 are good too


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 12:03 am 
Hi,

I am using FF 3.0.3 with TMP 0.3.7pre20080929, and when I chose to have 2 rows, once I reach 20 tabs, I can't access to the one I freshly open.

Don't know if it is a bug though.

Thanks,
Camille


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 2:56 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
Anonymous wrote:
onemen wrote:
Anonymous wrote:
ever since 0.3.7pre.080920 (this includes 080927 and 080930)
when I hit Ctrl+Shift+Del to clear my private data, my recently closed tabs will be clear too.

Is it just me or is this happening to everyone?


do you use TMP session manager or built-in session restore?
what is your clear private data settings (look in Tools > Options > Privasy)


I use TMP session manager.
My clear private data settings are:
browsing history
download history
cache
cookies
offline website data
authenticated sessions
are all checked.

the last build that i was on that did not have this issue was 080728,
but i think builds 080815 and 080816 are good too


Close tab data are removed when you clear browsing history data, this is part of Firefox policy and i'm not going to change it

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 3:00 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
Anonymous wrote:
Hi,

I am using FF 3.0.3 with TMP 0.3.7pre20080929, and when I chose to have 2 rows, once I reach 20 tabs, I can't access to the one I freshly open.

Don't know if it is a bug though.

Thanks,
Camille


don't you get the scrolling button on the right?
what is your theme , platform and Firefox version?

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 3:23 am 
FF: Firefox 3.0.3
Platform: Windows XP SP2
Theme: Kempelton 3.0.6

Sometimes it appears, but mostly no. I can't reproduce it.

Thanks,
Camille


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 3:46 am 
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?

if it is work as expected in new profile with TMP the only extension. post your extensions list


foud out : when dotComplete is activated it does not open a new tab for adress bar and search bar
when I check theses
0.3.7pre.080416 works, all the release after have this bug

can you post you TMP and dotComplete settings?


Code:
user_pref("extensions.tabmix.altClickTab", 15);
user_pref("extensions.tabmix.bookmarkTabMenu", false);
user_pref("extensions.tabmix.closeTabMenu", false);
user_pref("extensions.tabmix.ctrlClickTab", 6);
user_pref("extensions.tabmix.filetype", "xpi zip rar exe tar jar gzip gz ace bin doc xls mdb ppt iso 7z cab arj lzh uue torrent /view=att&disp=attd/ php\\?attachmentid=.* php\\?act=Attach&type=post&id=.* /download.(php|asp)\\?*/ dmp");
user_pref("extensions.tabmix.hideAllTabsButton", true);
user_pref("extensions.tabmix.hideTabbar", 0);
user_pref("extensions.tabmix.italicUnread", false);
user_pref("extensions.tabmix.loadOnNewTab", 4);
user_pref("extensions.tabmix.maxWidth", 200);
user_pref("extensions.tabmix.minWidth", 50);
user_pref("extensions.tabmix.newTabButton", false);
user_pref("extensions.tabmix.newTabMenu", false);
user_pref("extensions.tabmix.newTabUrl", "chrome://autodial/content");
user_pref("extensions.tabmix.openTabNext", true);
user_pref("extensions.tabmix.opentabfor.urlbar", true);
user_pref("extensions.tabmix.progressMeter", false);
user_pref("extensions.tabmix.reloadTabMenu", false);
user_pref("extensions.tabmix.reload_time", 300);
user_pref("extensions.tabmix.selected_sub_tab1", 0);
user_pref("extensions.tabmix.selected_sub_tab2", 1);
user_pref("extensions.tabmix.selected_sub_tab3", 1);
user_pref("extensions.tabmix.selected_sub_tab4", 0);
user_pref("extensions.tabmix.selected_sub_tab5", 0);
user_pref("extensions.tabmix.selected_sub_tab6", 1);
user_pref("extensions.tabmix.selected_tab", 1);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.crashRecovery", false);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.crashed", true);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.manager", false);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.onClose", 1);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.onStart", 1);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.save.history", false);
user_pref("extensions.tabmix.sessions.version", "0.1");
user_pref("extensions.tabmix.singleWindow", true);
user_pref("extensions.tabmix.tabBarMode", 2);
user_pref("extensions.tabmix.tabXMode", 2);
user_pref("extensions.tabmix.tabXMode.enable", false);
user_pref("extensions.tabmix.unreadColorCode", "#3333FF");
user_pref("extensions.tabmix.useProgressColor", false);


Code:
user_pref("dotCOMplete.1.FQNprefix", "www");
user_pref("dotCOMplete.1.FQNsuffixes", ".fr,.net,.com,.org");
user_pref("dotCOMplete.1.scheme", "http://");
user_pref("dotCOMplete.2.FQNsuffixes", ".org,.net,.com");
user_pref("dotCOMplete.loadDelay", 200);


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 3:53 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
Anonymous wrote:
FF: Firefox 3.0.3
Platform: Windows XP SP2
Theme: Kempelton 3.0.6

Sometimes it appears, but mostly no. I can't reproduce it.

Thanks,
Camille
mail to me your TMP settings

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 4:09 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?



1. your Open tabs from search bar is OFF
2. i can not reproduce the problem you have with dotComplete, however i will try to change TMP code to fix this.

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 9:16 am 
I'm a developer myself (C#, SQL, VBA, small amount of Java/VBScript and ASP), and I've got about 20 addon's enabled in my portable version of Firefox 3.03.

I'd like to try TabMixPlus, so I'm posting to ask what's the newest build?

Thanks.

-R


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 02, 2008 9:38 am 
onemen wrote:
onemen wrote:
IdoMcFly wrote:
Using Ffx 3.0.3 and 0.3.7pre.080930
the option "Open tabs from" does not work for "adress bar" nor "search bar"

we have to do Alt+Enter to open a new tab


what is your setting in Open tabs from ?
what is your Firefox version?



1. your Open tabs from search bar is OFF
2. i can not reproduce the problem you have with dotComplete, however i will try to change TMP code to fix this.


I've double check my settings and test again : search bar works, but not adress barn both boxes are checked


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 4:46 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9240
Tab Mix Plus Dev-Build 0.3.7pre.081003 Released (Older builds)
  • Fixed: Right-clicking on Go-button is treating like left-clicking.
  • Fixed: Middle-clicking on Go-button open in current tab.
  • Fixed: Open links with a target attribute in current tab, not working for some links.

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 5:42 am 
Offline

Joined: Sun Dec 10, 2006 3:08 am
Posts: 151
I've confirmed "Session Manager" icon button issue was fixed on the TMP 0.3.7pre.081003, thank you.

_________________
Extension translator(ja), developer, ConQuery modifier...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 7:53 am 
Offline

Joined: Thu Oct 02, 2008 10:56 am
Posts: 14
onemen wrote:
Tab Mix Plus Dev-Build 0.3.7pre.081003 Released (Older builds)
  • Fixed: Right-clicking on Go-button is treating like left-clicking.
  • Fixed: Middle-clicking on Go-button open in current tab.
  • Fixed: Open links with a target attribute in current tab, not working for some links.


My bug with Open tabs from address bar is fixed too ! thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 10:53 am 
onemen wrote:
NikonMike wrote:
Last build where I could restore a closed tab from Firefox's History/Recently Closed Tabs was 0.3.7pre.080816. All newer builds don't seem to work with this. I'm on the Mac, Leopard 10.5.5, FX 3.0.3.

It would be nice to have this back. Thanks for a great plugin!


are you using TMP session manager , firefox built-in sessionrestore or session manager extension?

in about:config set bot javascript.options.showInConsole javascript.options.strict to true.

then close firefox, start firefox again and report any messages from the error console


I'm using the Firefox's built-in session restore. After setting the recommended javascript options there is no output in the console after going to History/Recently Closed Tabs. Simply nothing happens. This was tested with the 0.3.7pre.081003 release.

This functionality worked with the same settings up to the 080816 build. I always go back to that version since I got used to having the "restore closed" function.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 11:13 am 
Hi there!
I've got a problem with TMP. It 'disables' my address bar, meaning I can't see anything I type in there, not even my home page, but it does open the page.. Only having the problem with Shirotoko Alpha 2+. Alpha 1's working fine. Using newest built.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 881 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Next

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group