Tab Mix Plus

Official Home of TMP
It is currently Sun Oct 22, 2017 8:40 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 08, 2017 6:33 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 08, 2009 10:44 am
Posts: 6
I'm fairly certain that TMP used to have an option that would force the browser to use an empty tab when you issued an "Open in new tab" command. That is, if an empty tab is currently open, and I issue a "Open link in new tab," or "Duplicate tab," or anything that would normally open a new tab, it would use the existing empty tab rather than creating a new one.

I used that in the distant past, but I can't seem to find it in the current version.

Has that feature been removed, or is my memory faulty?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 08, 2017 9:18 pm 
Offline
Admin

Joined: Wed Aug 03, 2005 1:13 am
Posts: 7681
Location: Rocky Mountains
Please attach your TMP prefs file (see my signature link about how to post).

_________________
•► How to post
•► Troubleshooting
————— ••• ——————
TMP latest dev.build
Win10 ♦ WaterfoxMy TMP forum style
◆ I'm NOT a TMP developer ◆


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 12, 2017 12:27 am 
Offline

Joined: Tue Sep 08, 2009 10:44 am
Posts: 6
I'm using:
TMP 0.5.0.3
Firefox 54.0 64 bit
Linux Mint 17.1 64bit

TMPpref file is attached.

I'm also seeing (and maybe I should start a new thread) the "switch to last selected tab when clicking current one" is not functioning.


Attachments:
TMPpref.txt [9.45 KiB]
Downloaded 4 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 12, 2017 11:22 am 
Offline
Admin

Joined: Wed Aug 03, 2005 1:13 am
Posts: 7681
Location: Rocky Mountains
Wait to see what onemen says, i see this too (although that's what i personally wanted Image )

_________________
•► How to post
•► Troubleshooting
————— ••• ——————
TMP latest dev.build
Win10 ♦ WaterfoxMy TMP forum style
◆ I'm NOT a TMP developer ◆


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 14, 2017 1:14 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9231
Reuse blank tab is in use when restoring session or when opening bookmarks folder

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 5:58 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 08, 2009 10:44 am
Posts: 6
onemen wrote:
Reuse blank tab is in use when restoring session or when opening bookmarks folder


Could you expand on that a bit, please?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 25, 2017 3:27 am 
Offline
Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 pm
Posts: 9231
onemen wrote:
Reuse blank tab is in use when restoring session or when opening bookmarks folder


Tab mix reuses blank tabs only for the functions that i mention above

_________________
Tab Mix Plus 0.5.0.4
Latest Dev-Build
Forum RSS, Troubleshooting


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group